L'Hospitalet

El PSC condemna l’agressió a un grup de joves de la JSC de L’Hospitalet

  • Actualitzat:
  • Creat:

La Federació del PSC de L’Hospitalet vol condemnar l’agressió física que ahir a la nit van patir un grup de joves de la JSC de L’Hospitalet mentre penjaven cartells de la campanya de les autonòmiques a la ciutat.

“La campanya electoral és una de les màximes expressions democràtiques i totes les opcions polítiques haurien de poder expressar les seves idees en llibertat”, assegura el secretari d’organització i responsable de campanya, Manuel Brinquis, que creu que cal defensar la tolerància, el respecte i el diàleg més enllà de les diferències ideològiques, perquè la millor manera “d'acostar postures i arribar al consens no és la utilització de la violència per imposar els seus criteris".

“Aquests fets només busquen erosionar la convivència i la democràcia i són intolerables en un Estat de Dret en el qual s'han de respectar totes i cadascuna de les opinions, ideologies i partits polítics", afirma Brinquis, que afegeix que “malauradament no tots els ciutadans entenen de la mateixa manera el concepte de democràcia”.

El PSC de L’Hospitalet assenyala que durant aquesta campanya electoral de les autonòmiques és imprescindible respectar la pluralitat ideològica, la diversitat d’opinions i la llibertat d’expressió de tothom. Per això, fa una crida a què els partits polítics no generin crispació i “condemnin enèrgicament aquests atacs que són signe d’intransigència i de falta de respecte”.