L'Hospitalet

Garantim la igualtat d'oportunitats per a tothom: Model L’H

  • Actualitzat:
  • Creat:

El compromís del govern municipal socialista ha estat i serà continuar impulsant el Model L'Hospitalet, que garanteix la igualtat d'oportunitats, la cohesió social i la qualitat dels serveis en benefici de tota la ciutadania.

En el Consell d'alcades i alcaldesses socialistes, la nostra alcaldessa Nuria Marín va posar en valor aquest model clarament d'esquerres i progressista, molt diferent dels models de les dretes de PP i Ciutadans, a Espanya i Catalunya, de retallades i d'eliminació de drets dels ciutadans.

Un model socialdemòcrata de desenvolupament econòmic, que:

  • Genera riquesa per redistribuir-la entre els barris i entre les persones que més ho necessiten.
  • Atreu inversions per convertir-la en drets per a tothom.
  • Aposta per la reactivació econòmica.
  • Genera ocupació.

El diàleg amb les institucions és clau per desenvolupar el nostre model, que és també el de la suma, la concertació i la reivindicació a les administracions competents d'aquelles necessitats que nostra ciutat necessita. El compromís amb el soterrament de les vies és un bon exemple, com també el conveni signat recentment amb la Generalitat que significarà una inversió de 57 M€ per millorar serveis, reduir llistes d'espera i construir i remodelar CAP’s de la ciutat.

Des del diàleg i la negociació lleial hem aconseguit posar, per davant de tot, solucions per als ciutadans. Necessitem també de la col·laboració de Generalitat i el Govern de l'Estat per garantir l'accés a un habitatge digne, lluitar contra els lloguers abusius i les ocupacions il·legals de pisos.

La bona sintonia amb el govern socialista de Pedro Sánchez ens facilita trobar solucions en benefici de tots els veïns i veïnes.