L'Hospitalet

Candidatura Eleccions Municipals 26 maig 2019

  • Actualitzat:
  • Creat:

Núria Marín: “Apostem per gent molt preparada, compromesa amb el moviment associatiu i representativa de diferents sectors. És una llista feminista, diversa, jove i amb força per guanyar les municipals”

El Consell de Federació del PSC de L'Hospitalet ha aprovat la candidatura per a les properes eleccions municipals del 26 de maig, que va ser ratificada al Consell Nacional del PSC d’aquest dissabte 6 d’abril.

La llista socialista combina la continuïtat i l’experiència amb noves incorporacions de joves i persones representatives de la societat, del moviment associatiu, de la UGT, amb militants del PSC i la JSC, de la sectorial de gent gran i de ciutadania i diversitat, però també amb la incorporació d’un independent.

Segons l’alcaldessa i candidata a la reelecció Núria Marín, “incorporem a la llista gent molt preparada, implicada en el moviment associatiu i que representen a diferents sectors de la societat, que tenen l’empenta i la il·lusió necessària per aportar noves idees al projecte socialista. És una llista diversa, plural i transversal, pensada per guanyar les properes municipals”.

La candidatura dels socialistes fa una aposta pels joves i incorpora a la secretaria d’organització de la JSC de L’Hospitalet, Laura García, en el número 9 de la llista. “Una dona jove, compromesa, pedagoga, sobradament preparada i disposada a deixar-se la pell per a L’Hospitalet”, assegura Marín, que afegeix que “hem fet una llista feminista que per primera vegada compleix al 100% amb el criteri de democràcia paritària del partit”.

La candidatura de L’Hospitalet la tanca Pilar Ferran, la primera dona regidora a la llista del PSC a les primeres eleccions municipals de la democràcia del 1979 on es fa ver càrrec de l’àrea de serveis socials. També va ser diputada al Parlament de Catalunya des de 1984 al 1992.

Al número 15 de la llista s’incorpora com a independent Àlex Porqueras, educador molt implicat en l’àmbit de l’educació i l’esport, que treballa des de fa molts anys en el  món del voluntariat, l’esplai i el temps del lleure. A més és membre del Comitè Assessor del Consell Esportiu de L’Hospitalet i de Lliures.

La candidata a l’alcaldia de L’Hospitalet Núria Marín assegura que compta “amb un bon equip amb el qui treballarà per renovar la confiança de la majoria de la ciutadania el proper 26 de maig". A parer seu “tots i totes compartim la il·lusió de governar la ciutat per continuar impulsant la seva transformació i millorar el benestar de la ciutadania”.

També ha volgut remarcar als companys i les companyes que formen la llista electoral que és "un privilegi formar part d’una llista i treballar per L'Hospitalet, amb els ideals i els valors socialistes, per identificar nous reptes, trobar solucions a les dificultats i governar els problemes des de la proximitat, el diàleg i l’acord".

La candidata Núria Marín ha assegurat que vol "posar al servei de la ciutadania un bon equip per portar endavant els compromisos de govern que proposem al nostre programa electoral, perquè com hem demostrat els socialistes de L’Hospitalet, nosaltres sí que complim amb els nostres compromisos amb la ciutadania”.

Els socialistes tenim “un programa carregat d'idees, tenim il·lusió, talent, ganes, experiència i un equip capaç de traduir les nostres propostes en fets concrets, amb l'ambició i l'energia necessàries per continuar impulsant el nostre projecte d'esquerres en L'Hospitalet per anar Tots a una per L’Hospitalet!”.

CANDIDATURA MUNICIPALES 2019

1.- NÚRIA MARÍN MARTÍNEZ

2.- FRANCISCO JOSÉ BELVER VALLÉS (FRAN)

3.- ROCÍO DEL MAR RAMÍREZ PÉREZ (ROCÍO)

4.- CRISTIAN ALCÁZAR ESTEBAN

5.- MARÍA ÁNGELES SARIÑENA HIDALGO

6.- JAUME GRAELLS I VEGUIN

7.- MARÍA TERESA REVILLA SÁNCHEZ (MAITE)

8.- JOSÉ CASTRO BORRALLO (PEPE)

9.- LAURA GARCÍA MANOTA

10.- JESÚS HUSILLOS GUTIÉRREZ

11.- OLGA GÓMEZ FERNÁNDEZ

12.- DAVID QUIRÓS BRITO

13.- MARÍA DOLORES RAMOS ZAFRA (LOLA)

14.- CRISTÓBAL PLAZA LAO (CRIS)

15.- ALEXANDRE PORQUERAS LLOPIS (ÀLEX). Independiente.

16.- IMÁN AISA ABDELLAOUI

17.- JOSÉ ANTONIO ALCAIDE MARTÍN

18.- CONCEPCIÓN ALMECIJA HERNÁNDEZ (CONXI)

19.- DANIEL MARTÍNEZ BERJA

20.- SEMIDA SIVIANA MICU

21.- DANIEL TORRES FERNÁNDEZ

22.- MIRIAM DOMINIQUE DOMÍNGUEZ TORRES

23.- AHMED YAFOU FIDAOUI

24.- DOLORES SALINAS PEDRAZA (LOLI)

25.- PATRICIA OLIVER HERNÁNDEZ (PATRI)

26.- MANUEL RAMÓN URBAN

27.- PILAR FERRAN HERNÁNDEZ

 

SUPLENTES:

 

1.- ADRIÀ BARREDA YÁÑEZ

2.- LIDIA DE HARO VEGA

3.- PRÓSCULO DE LOS SANTOS MAÑON (MURPHY)

4.- PILAR ANDRÉS GUILLÉN

5.- JUAN FELIPE GUEVARA LOZADA

6.- MARÍA CRISTINA CRISTÓBAL RUIZ

7.- ÁLEX TERRÉN PASTOR