L'Hospitalet

Núria Marín remarca el caràcter solidari de la gent de L’Hospitalet a l’acte del voluntariat de la Creu Roja

  • Actualitzat:
  • Creat:

Es compromet a continuar treballant per construir L’Hospitalet del futur amb els valors progressistes i de justícia social. Hem de continuar estant al costat de la gent i ajudar aquells que més ho necessiten, perquè som Solidaris.

Amb motiu de l’assistència de l’alcaldessa i candidata socialista a l’acte que aquest diumenge 10 de maig ha celebrat la Creu Roja de L’Hospitalet per homenatjar el voluntariat que treballa desinteressadament a l’entitat, Núria Marín ha volgut remarcar que “els 385 voluntaris de la Creu Roja de la ciutat l’any passat van atendre 22.000 persones. Aquest és el millor exemple que la gent de L’Hospitalet som solidaris”.

Marín ha expressat la seva intenció de continuar impulsant projectes conjuntament entre Ajuntament i Creu Roja, com els horts socials, o bé les campanyes de recollida d’aliments per al Banc d’aliments, o la recollida de roba aquest hivern, perquè “són una bona mostra que valors com ajudar els més desafavorits, tenen una molt bona acollida a la nostra ciutat gràcies a la sensibilitat de la ciutadania”.

L’alcaldessa ha dit que se sent “orgullosa de la feina que fan totes les persones que col•laboren en el voluntariat, especialment els que ho fan en tasques socials a través d’entitats ciutadanes i de la Creu Roja, Protecció Civil i Voluntaris de L’Hospitalet”.


Per als propers 4 anys de mandat municipal, l’alcaldessa i candidata ha volgut incidir en els compromisos del programa electoral socialista, tot dient que “L’Hospitalet que volem el constitueix aquest tarannà que ajuda qui ho necessita; que no permet deixar la gent gran sense un dinar digne a taula, però també el que no permet que una persona gran estigui sol a casa i desatès. Els valors que representa aquest L’Hospitalet solidari, i del qual ens sentim tant orgullosos, són amb els que volem seguir impregnant la nostra acció de govern municipal”.

Sobre la ciutat, ha dit que “L’Hospitalet s’ha construït sota valors progressistes i de justícia social. El projecte de L’Hospitalet del futur s’ha de seguir construint sobre aquests valors i hem de continuar estant al costat de la gent i ajudar aquells que més ho necessiten. Perquè som solidaris”.