L'Hospitalet

Perquè som una gran ciutat i la volem en condicions: #MimemLH

  • Pepe Castro
  • Actualitzat:
  • Creat:

Els socialistes volem donar-li la volta a la ciutat perquè cadascú dels nostres barris sigui el millor barri de L’Hospitalet.

Gràcies a la bona salut de les finances municipals, des de l’equip de govern hem posat en marxa un pla de xoc per invertir en carrers i equipaments, al llarg del 2018 i 2019, més de 100 milions d’euros. L’objectiu és millorar la mobilitat, l’accessibilitat i la qualitat del nostre espai comú, de trobada i de convivència, que hem de cuidar entre tots i totes.

Aquest pla permet renovar l’asfaltat d’un número molt important dels carrers de la ciutat arribant a un 80% en alguns barris i fer una millora intensa de renovació i ampliació de les voreres d’una setantena de carrers i la conversió d’una desena en vies de prioritat invertida, posant especial èmfasi en finalitzar el pla d’accessibilitat de la ciutat. En total, 200.000 m² entre voreres i asfaltat.

També continuem treballant per tenir un espai públic ben il·luminat i endreçat. Per això, destinem 5,4 milions d’euros a fer un canvi integral de l’enllumenat a tota la ciutat, per donar més seguretat als nostres carrers i, alhora, estalviar energèticament. A més incrementem els recursos i mitjans tècnics per erradicar els grafits del mobiliari urbà i de les parets, així com els destinats a les neteges en profunditat als barris i la renovació de l’arbrat.

El manteniment de l'espai públic a una gran ciutat com la nostra és una gran feina, i l'anem fent progressivament i sense pausa. Volem que els veïns i les veïnes se sentin orgullosos dels seus barris, però també que gaudeixin de nous equipaments municipals. Aquest pla contempla la construcció de dos nous casals de gent gran a Bellvitge i Can Serra, un poliesportiu a la pista del Gasòmetre al barri de Santa Eulàlia, un camp de futbol a Collblanc-Torrassa i els skateparks del Gornal i La Torrassa.

Som una gran ciutat que estima molt els seus barris. I, per això, la inversió en el territori és pels socialistes una prioritat, que forma part de l’essència del model L’Hospitalet: atraiem inversions que generen riquesa, per convertir-la en drets per a tothom.

 

Pepe Castro

4º Tinent d'alcalde PSC L’Hospitalet. Àrea d'Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat de l’Ajuntament