L'Hospitalet

Cristian Alcázar Esteban

Cristian Alcázar Esteban

Cristian Alcázar Esteban

  • Primer Secretari Agrupació L'Hospitalet Nord Ampliar
  • 3r Tinent d’alcalde de l’Àrea de Benestar i Drets Socials Ajuntament de L'Hospitalet
Ampliar

Edat: 30
Barri: La Florida
Formació: Cursant Grau de Comunicació a la Universitat Oberta de Catalunya.
Professió: Gestió parlamentària i administrativa.
Càrrec institucional: 3r Tinent d’alcalde de l’Àrea de Benestar i Drets Socials
Càrrec orgànic: Primer Secretari PSC L’H Nord.

Breu relat de la vida laboral i procedència professional:

Abril 1999–Novembre 2001. Administratiu a la Federació del PSC de L’Hospitalet, fent funcions també a l’Oficina Parlamentària del PSC a la ciutat.

Novembre 2002 – Setembre 2004. Responsable de comptabilitat de la Línia de Caixes dels C.C. Carrefour Gran Via 2 de L’Hospitalet. Vaig exercir com a delegat sindical, representant la Unió General de Treballadors, i vaig ser President del Comitè d’Empresa.

Octubre 2004 – Febrer 2007. Grup Parlamentari Socialistes – Ciutadans pel Canvi al Parlament de Catalunya, fent tasques de gestió parlamentària i administrativa.

Febrer 2007 – Desembre 2010. Responsable de l’Agenda del President de la Generalitat de Catalunya, durant el mandat del M.H. Sr. José Montilla.

El 28 de desembre de 2010 vaig ser nomenat mitjançant
resolució del M.H. President de la Generalitat de Catalunya, com a secretari de l’Oficina de l’expresident José Montilla.
 

Militància al partit i des de quan:

La meva militància política va començar a la JSC de L’Hospitalet, l’any 1996. Més tard, al 1998, amb la majoria d’edat, em vaig afiliar al Partit dels Socialistes de Catalunya.

Pertinença a algun col∙lectiu:

- Afiliat a la Unió General de Treballadors.

- Membre de l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya.

- Soci del Centre d’Esports L’Hospitalet, on exerceixo la responsabilitat a la Junta Directiva com a Secretari General. També represento a l’Hospi a la “Tertúlia de Notables” del programa “Temps Afegit” de Ràdio L’Hospitalet.

Aficions:

Entre les meves aficions destaca, especialment en la darrera etapa, fer esport. Vaig de forma habitual al gimnàs. També m’agrada molt la música. He cursat estudis de solfeig, guitarra, flauta, conjunt instrumental i cor. Vaig amb relativa freqüència al cine i al teatre i tinc molts viatges pendents. En el món de la lectura, m’agrada la novel•la històrica, així com les biografies. Apassionat del món 2.0. i dels debats.
 

Campos obligatorios

Términos y condiciones