L'Hospitalet

Els socialistes farem a L'H un campanya electoral participativa per explicar les propostes a la ciutadania

  • Autonòmiques 21d
  • Actualizado:
  • Creado:

El PSC de L’H vol realitzar una campanya electoral que prioritzi el contacte directe amb la ciutadania a través de la presència als diferents barris de la ciutat amb taules, una caseta informativa a la Plaça Eivissa i trobades amb diferents entitats.

L’objectiu és explicar el Programa  Electoral del Partit Socialista de cara a les eleccions autonòmiques del proper 21 de desembre, així com recollir les propostes dels ciutadans.

“Els socialistes volem fer a L’Hospitalet una campanya de proximitat i de diàleg, que ens permeti apropar-nos als veïns i les veïnes dels diferents barris i poder explicar les nostres propostes i iniciatives però també recollir les seves idees i suggeriments”, assegura el candidat del PSC al Parlament David Pérez.

En aquest sentit s’han planificat un conjunt de trobades i cafès amb militants, simpatitzants, entitats i col·lectius ciutadans que “ens ajudaran a tenir un contacte més directe i proper per poder parlar dels seus problemes i necessitats i alhora fer un intercanvi d’impressions”.

La Federació de L’Hospitalet també centrarà els seus esforços en la mobilització de l’acte d’inici de campanya del PSC que tindrà lloc el proper dilluns 4 de desembre, a les 19 hores, al Teatre Joventut de la ciutat. En el mateix intervindran: Núria Marín, alcaldessa de L’Hospitalet; David Pérez, candidat al Parlament; i Miquel Iceta, candidat a la presidència de la Generalitat. I també en la mobilització de l’acte central de campanya del PSC el diumenge 17 de desembre, a les 12h, al Pavelló de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Durant la campanya electoral, el PSC de L’Hospitalet també té previst realitzar un acte amb l’ex-fiscal Carlos Jiménez Villarejo, que tanca la  llista del PSC per Barcelona; i amb el món sindical on participarà Miquel Iceta i Josep Borrell. A més, es preveuen fer actes a l’aire lliure a diferents barris de la ciutat amb els candidats i candidates de L’Hospitalet.

En la llista del PSC per Barcelona al Parlament de Catalunya, a més del candidat David Pérez que ocupa el lloc número 9, també hi són presents en total vuit companys i companyes de la Federació del PSC de L’Hospitalet: David Donaire (17), Ernesto Carrión (31), Maite Revilla (40), Míriam Pérez (44), Carmen López (52), David Gómez (57) i Jordi Piera (63). “És la primera vegada que la Federació de L’Hospitalet té vuit representants en una llista electoral de les autonòmiques”.

El candidat David Pérez ha explicat en roda de premsa que el PSC presenta un programa electoral que ofereix solucions amb propostes sensates, “que ens ajudaran a superar la divisió entre ciutadans, promoure acords, evitar la fractura social entre Catalunya i la resta d'Espanya i garantir el progrés econòmic de Catalunya”.

Peréz s’ha mostrat convençut que el president que necessita Catalunya és Miquel Iceta, perquè és “el que millor representa el catalanisme social, polític i pactista, i la persona que pot afrontar amb rigor i realisme els grans reptes de la societat catalana per tornar l’estabilitat i progressar socialment i econòmicament”, afegeix.

Segons Pérez, el compromís dels socialistes és canviar el rumb de la política catalana i acabar amb una etapa política de fracàs i de frustració. “Hem tingut un govern que ens ha deixat una societat fracturada socialment i que ha volgut instal·lar una divisió entre bons i dolents, patriotes i traïdors; una divisió en blocs que s'enfronten un contra un altre buscant derrotar a l'adversari”.

El candidat de L’Hospitalet ha afirmat que el PSC no contribuirà a la política de blocs i fronts a Catalunya que proposen des d’altres candidatures, necessitem col·laboració, complicitat i treball conjunt per trobar solucions. Una Catalunya dividida és incapaç d’avançar. “No volem la independència. No volem separar-nos de la resta d'Espanya, volem millorar l'autogovern, un millor finançament i iniciar el canvi cap a una Espanya federal mitjançant la reforma de la Constitució. La via del diàleg, la negociació i el pacte és l’única fórmula per trobar una solució acordada”.