L'Hospitalet

Donem suport a les reivindicaciones dels Bombers per millorar les seves condicions laborals

  • Actualizado:
  • Creado:

Els socialistes denunciem en una moció del Ple de desembre la manca de personal i de material del cos de Bombers i demanem a la Generalitat la millora de les seves condicions laborals.

Per això, recolzem les reivindicacions per garantir unes condicions laborals dignes i instem al Govern a donar compliment al del Pla estratègic de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments del Departament d'Interior per al període 2017-2022, així com al nou Pla 2025.

Els socialistes demanen que davant d’aquesta situació precària es compleixi l’acord signat i que es doti del personal i del material necessari als parcs de bombers. 

Des de fa anys, els diferents sindicats de bombers de la Generalitat denuncien mancances estructurals pel que fa a personal, la manca de reposició de les jubilacions produïdes durant els darrers anys i les previsibles a curt termini, així com l’envelliment de les infraestructures de la Direcció General, del parc mòbil i el dèficit de vehicles actuals, la falta de vestuari i de material operatiu necessari per intervenir en l’atenció a les emergències.

El portaveu del Grup Municipal Socialista, Fran Belver, considera "absolutament imprescindible que un servei d’emergències com són els bombers compti amb els recursos humans i materials necessaris per poder treballar en bones condicions"

 

 

Ficheros adjuntos: