L'Hospitalet

Tot un èxit de participació: 25.000 persones a la Festa de la Rosa

  • Actualizado:
  • Creado:

Un any més els socialistes hem tornat a demostrar la nostra força. Més de 25.000 militants, simpatitzants i membres d'entitats i moviments associatius d'arreu de Catalunya no s'han volgut perdre aquesta #FestaDelaRosa2018 de la gran família socialista.

Moltes gràcies als companys i les companyes del PSC i de la JSC de L'Hospitalet per acompanyar-vos en aquest dia i ajudar a omplir la Pineda de Gavà.

L’acte va comptar amb les intervencions del Primer Secretari del PSC i president del Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar, Miquel Iceta; la Secretaria d’Impuls Federal i Ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet; el Secretari d’Organització del PSOE i Ministre de Foment, José Luis Ábalos; el Secretari de Política Municipal i President del PSC de Barcelona, Jaume Collboni; l’alcalde de Lisboa, Fernando Medina i la Secretària de Polítiques de les Dones i alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez.

Us deixem algunes frases de les seves intervencions durant l'acte polític:

Miquel Iceta: "Catalunya som tots i totes. És català qui viu i treballa a Catalunya, sigui quin sigui el seu pensament, la llengua que parli o el seu sentiment d'identitat".

José Luis Ábalos: “L’Estat fa temps que s'ha independitzat de Catalunya. La voluntat del Govern de Sánchez és cercar solucions i no pas imposar, com han fet altres. La convivència passa pel reconeixement de la pluralitat, i no per la imposició”.

Meritxell Batet: "Pedro Sánchez ha tornat la il·lusió i esperança en el futur, ens ha deslliurat de Rajoy, de la corrupció i treballa per alliberar-nos de la crispació i de la desigualtat".

Jaume Collboni: "Els i les socialistes estem forts i units amb una veu clara i valenta a favor de la convivència".

Raquel Sánchez: "Només els socialistes representem el catalanisme plural i democràtic que necessita Catalunya"

 

25.000 gràcies per fer totes i tots una gran #FestadelaRosa2018

#Femcrèixerelsocialisme

Us adjuntem unes fotografies i un vídeo de la Festa de la Rosa 2018.